Партизани дізналися, скільки ракет Х-32 росія хоче виготовити протягом року

Читать на русском
Росія планує виготовити понад 200 крилатих ракет Х-32 на Дубненському машинобудівному заводі у 2024 році.
фото ИТС

Партизани оприлюднили секретні документи про виробництво російських крилатих ракет X-32 на одному зі спеціалізованих підприємств рф – Дубненському машинобудівному заводі.

Про це повідомив партизанський рух опору АТЕШ у своєму Telegram у вівторок, 19 березня.

Як змінювався запас ракет стратегічної дальності у росіїЯк змінювався російський запас ракет стратегічної дальності – на інфографіці. Зараз у рф близько 900 ракет.

«Раніше ми повідомляли, що наш агент пробрався до Дубненського машинобудівного заводу і добув секретні документи щодо виробництва крилатих ракет. Тоді ж ми дізналися про плани виробництва та реальні можливості підприємства», – зазначають партизани.

Так, росіяни протягом 2024 року планують виготовити 224 ракети Х-32. При цьому завод не виконав план виробництва на 2022 рік.

«Директор департаменту оборонно-промислового комплексу росії Андрій Перегудов вимагає від директора підприємства збільшити обсяги виробництва зазначеного типу ракет», – пишуть партизани.

Але росіяни вже вибиваються з графіка, як це було у минулі роки, додали партизани.

Нагадаємо, у ГУР назвали приблизну кількість ракет, які залишилися у росіян. Раніше у ЗСУ назвали відмінності ракети Х-32 від Х-22.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: