Остін відповів, чи збережуть зустрічі у форматі «Рамштайн» у майбутньому

Читать на русском
Країни, які погодилися очолювати зустрічі Рамштайн, усвідомлюють важливість стримування агресії росії не тільки сьогодні, а й у майбутньому. Поки що формат залишиться колишнім.
Getty Images

Зустрічі у форматі «Рамштайн» дуже ефективні, і поки що партнери України на даному етапі не мають планів щось змінювати. Але в майбутньому на «Рамштайн» чекає трансформація.

Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на брифінгу з головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном 19 березня.

Західна допомога Україні: що відомо про перспективи на цей рікНа інфографіці – перспективи західної військової та фінансової допомоги цього року. Які суми вже схвалено, яку допомогу ще заблоковано.

За словами глави Пентагону, країни, які погодилися очолювати такі зустрічі, усвідомлюють важливість стримування агресії рф не лише сьогодні, а й у майбутньому.

«Звичайно, буде певна трансформація в майбутньому, я переконаний, але на даному етапі саме такий формат успішний для надання того, чого вона (Україна – ред.) потребує. Я думаю, найближчим часом цей формат залишиться незмінним», – заявив Остін.

Глава Пентагону зазначив, що під час таких зустрічей розглядається довгострокова перспектива допомоги Україні, щоб її потужність зростала.

Нагадаємо, 19 березня відбулася чергова зустріч Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн. Глава Пентагону заявив, що США не дадуть Україні програти війну.

Крім того, сьогодні Німеччина анонсувала новий пакет військової допомоги Україні на 500 млн євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: