В Одесі уточнили кількість та стан госпіталізованих внаслідок ракетного удару рф

Читать на русском
Станом на зараз 38 людей знаходяться у медичних закладах. За уточненою інформацією, 11 людей перебувають у важкому стані.
Ілюстративне фотоodessa-life.od.ua

Станом на 16 березня в Одесі в лікарнях залишаються 38 постраждалих внаслідок вчорашнього ракетного удару росіян. За уточненими даними, з них 11 - у тяжкому стані.

Про це заступник начальника Одеської ОВА Андрій Фігель повідомляє в ефірі телемарафону.

«Станом на зараз 38 людей знаходяться у медичних закладах. За уточненою інформацією, 11 людей перебувають у важкому стані. Наші лікарі роблять все можливе та неможливе, щоб урятувати кожне життя», - зазначив Фігель.

Він уточнив, що серед госпіталізованих четверо постраждалих співробітників ДСНС та один водій «швидкої». Двоє рятувальників у важкому стані, інші двоє - в стані середньої важкості.

При цьому, представник ОВА поінформував, що без світла у місті наразі залишаються чотири домогосподарства, їх планують заживити протягом найближчих годин. Без газопостачання залишилося 800 абонентів, найближчим часом його відновлять для 300 домоволодінь, решті - до кінця дня.

Нагадаємо, що кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки на Одесу 15 березня зросла до 21 особи та 55 постраждалих.

Відомо, що серед загиблих – колишній віце-мер Одеси Сергій Тетюхін та командир батальйону «Цунамі», ексначальник патрульної поліції області Олександр Гостищев.

Президент Володимир Зеленський вже відреагував на російський удар по Одесі та пообіцяв, що ЗСУ «зроблять усе, щоб російські вбивці відчули нашу справедливу реакцію».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: