В Одесі кількість загиблих від атаки росії досягла 19

Читать на русском
В Одесі вже відомо про 19 загиблих та 73 постраждалих внаслідок чергових ракетних атак ворога.
фото ДСНС

Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Одесі кількість жертв збільшилася до 19 осіб, постраждалих 73.

Про це повідомив генеральний прокурор Андрій Костін у Facebook увечері у п'ятницю.

Стало відомо, якими ракетами окупанти сьогодні вдарили по ОдесіДля удару по Одесі в п'ятницю, 15 березня, окупаційні війська росії використали оперативно-тактичний ракетний комплекс Іскандер-М.

За його словами, станом на 17 годину було відомо про 19 загиблих та 73 постраждалих внаслідок чергових ракетних атак ворога.

Генпрокурор зазначив, що серед жертв та постраждалих в Одесі є як місцеві жителі, так і медики та співробітники ДСНС. Правоохоронці та прокурори фіксують наслідки чергового воєнного злочину російських злочинців.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов'язаного з умисним вбивством, додав генпрокурор.

Завтра, 16 березня, в Одесі оголошено жалобу.

До цього голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер, пресслужба Національної поліції та ДСНС інформували про 16 загиблих в Одесі через російський удар.

Нагадаємо, війська рф завдали двох ракетних ударів по Одесі сьогодні вранці. Кількість постраждалих та жертв зростала весь день.

Серед загиблих – колишній віцемер Одеси Сергій Тетюхін та командир батальйону «Цунамі», ексначальник патрульної поліції області Олександр Гостіщев.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: