Понад 40 постраждалих та 14 загиблих: подробиці ракетної атаки на Одесу (оновлено)

Читать на русском
В Одесі наразі відомо про 14 загиблих, серед яких співробітник ДСНС та фельдшер. Понад 40 людей отримали поранення.
фото ДСНС

В Одесі сьогодні внаслідок російського ракетного удару по місту було пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Постраждали десятки людей. Відомо про 14 жертв.

Про це повідомила пресслужба ДСНС та Офіс генпрокурора.

Як повідомляється, відразу після удару рятувальники прибули на місце прильоту та розпочали гасіння вогню, розбір завалів та пошук постраждалих. Під час робіт ворог повторно завдав ракетного удару, внаслідок якого загинув рятувальник.

«За попередньою інформацією, травмовано 20 осіб, з яких 5 – співробітники ДСНС. Всім постраждалим надається необхідна допомога», – йдеться у повідомленні.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі рятувальники гасять пожежу на газопроводі та у приватному будинку.

В Офісі генпрокурора повідомили, що наразі вже відомо про 8 загиблих.

«Пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура: житлові будинки, господарчі споруди, автотранспорт», – йдеться у повідомленні.

Пізніше голова Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив, що загинули 14 людей. Постраждалих – 46.

Розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні в Одесі пролунали вибухи, росіяни завдали ракетних ударів. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив про перших постраждалих та двох жертв.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: