Ракетний удар по Одесі: Клименко доручив переглянути алгоритм роботи екстрених служб

Читать на русском
Ігор Клименко та голова Національної поліції Іван Вигівський побували на місці ракетних ударів країни-агресора по Одесі.
Укрінформ

Голова МВС Ігор Клименко під час візиту до Одеси дав вказівку внести корективи в алгоритм роботи екстрених служб, враховуючи оперативну обстановку.

Про це міністр написав у Telegram.

«Провів в Одесі оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, територіальним командуванням Нацгвардії та Держприкордонслужби. Обговорили ситуацію із обстрілами в державі. Лише за минулу добу ворог наніс 400 ударів по 10 регіонах країни. Екстрені служби системи МВС перебувають у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації. Водночас дав вказівку провести детальний аналіз існуючих інструкцій та за необхідності внести корективи в алгоритм роботи, враховуючи оперативну обстановку», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 16 березня, Клименко та голова Національної поліції Іван Вигівський побували на місці ракетних ударів країни-агресора по Одесі. Вони оглянули наслідки руйнувань у рекреаційній зоні обласного центру та поспілкувалися з представниками Сил безпеки й оборони.

«Ми чітко бачимо, що ворог поцілив у цивільну інфраструктуру. І коли представники різних служб приїхали ліквідовувати наслідки та надавати допомогу постраждалим, росіяни підступно вдарили по цій же території ще однією ракетою. В результаті ми маємо жертви серед цивільного населення, працівників ДСНС, лікарів, працівників Національної поліції», - сказав міністр.

Крім того, очільник міністерства відвідав постраждалих, які проходять лікування у медичних закладах.

Як відомо, сьогодні в одеській лікарні помер співробітник ДСНС. Під час атаки рашистів він отримав тяжке поранення.

Нагадаємо, що кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки на Одесу 15 березня зросла до 21 особи та 55 постраждалих.

Відомо, що серед загиблих – колишній віце-мер Одеси Сергій Тетюхін та командир батальйону «Цунамі», ексначальник патрульної поліції області Олександр Гостищев.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: