У росії озвучили причину смерті віцепрезидента «Лукойлу»

Читать на русском
Віцепрезидент російської нафтової компанії Лукойл Віталій Робертус вчинив самогубство у своєму кабінеті.
Фото: Baza

Віцепрезидент російської нафтової компанії «Лукойл» Віталій Робертус, про смерть якого стало відомо 13 березня, вчинив самогубство у своєму кабінеті.

Про це написав російський Telegram канал Baza 14 березня.

Загадкові смерті російських топ-менеджерів: хто і за яких обставин померУ росії протягом 2022 року за загадкових обставин померли майже два десятки топ-менеджерів великих компаній. Хто і за яких обставин – на інфографіці.

За даними порталу, тіло Робертуса знайшли у кабінеті офісу «Лукойлу» на Стрітенському бульварі.

Як повідомляється, незадовго до смерті Робертус нібито скаржився на самопочуття та попросив таблетки від головного болю, після чого пішов до свого кабінету.

«Звідти він не виходив кілька годин, на телефон Робертус не відповідав. Співробітники вирішили зайти до кабінету та знайшли його тіло. Топ-менеджер скоїв самогубство та помер від асфіксії. Він пропрацював у компанії близько 30 років», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня стало відомо про смерть топ-менеджера «Лукойла» Віталія Робертуса. Це вже четверта смерть серед топ-менеджерів компанії під час повномасштабної війни.

У жовтні 2023 року стало відомо про смерть голови ради директорів компанії Володимира Некрасова. Причиною смерті назвали гостру серцеву недостатність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: