У російській компанії «Лукойл» помер третій топ-менеджер за півтора року

Читать на русском
У росії помер голова ради директорів найбільшої приватної нафтової компанії Лукойл Володимир Некрасов. Це вже третій топ-менеджер компанії за півтора року.
Фото: росЗМІ

У росії помер голова ради директорів найбільшої приватної нафтової компанії «Лукойл» Володимир Некрасов.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Загадкові смерті російських топ-менеджерів: хто і за яких обставин померУ росії протягом 2022 року за загадкових обставин померли майже два десятки топ-менеджерів великих компаній. Хто і за яких обставин – на інфографіці.

Некрасову було 66 років. У компанії повідомили, що він «раптово помер», за попереднім висновком лікарів, від гострої серцевої недостатності.

Як зазначає The Moscow Times, це вже третя смерть топ-менеджера компанії із травня минулого року. У травні за загадкових обставин – після сеансу у шаманів – помер топ-менеджер Олександр Суботін. ЗМІ повідомляли, що його намагалися вилікувати від похмілля отрутою жаби.

А 1 серпня 2022 року з вікна Центральної клінічної лікарні в Москві випав віцепрезидент «Лукойлу» Равіль Маганов.

Нагадаємо, минулого року в росії загинули ще кілька топ-менеджерів, пов'язаних з нафтогазовою галуззю: голова транспортної служби «Газпром Інвест» Леонід Шульман, гендиректор Єдиного розрахункового центру «Газпрому» Олександр Тюляков, колишній віцепрезидент «Газпромбанку» Владислав Аваєв, топ-менеджер «Новатек» Сергій Протосеня, гендиректор компанії «Астра Шиппінг» Юрій Воронов.

У лютому 2023-го знайшли мертвим російського нафтового бізнесмена В'ячеслава Ровнейка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: