Росіяни завдали авіаударів по Сумщині, серед поранених - п’ятеро дітей

Читать на русском
Загалом протягом дня росіяни вели 82 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксували 383 вибухи.
Ілюстративне фотоГлавком

Російські окупаційні війська 12 березня скинули авіабомби на Великописарівську громаду на Сумщині внаслідок чого постраждали 5 дітей.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці.

Як зазначається, загалом протягом дня росіяни вели 82 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксували 383 вибухи.

Великописарівську громаду війська країни-агресора обстріляли з артилерії й мінометів, унаслідок чого сталися 60 та 11 вибухів відповідно. Також росіяни запустили з гелікоптерів некеровані авіаційні ракети (43 вибухи) та скинули керовані авіаційні бомби (16 вибухів). Унаслідок ворожої атаки поранені п'ятеро дітей.

Також з артилерії та міномету росіяни вдарили по Миропільській громаді. Внаслідок мінометного обстрілу поранення отримав місцевий чоловік.

Нагадаємо, що удару по багатоповерхівках було завдано ввечері 12 березня. Загинули вже троє людей та кількість постраждалих зросла до 44 осіб.

Напередодні росіяни здійснили 39 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 265 вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: