Обстріли Херсонщини: пошкоджено житлові будинки, є поранений

Читать на русском
Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. У Херсоні внаслідок обстрілів була пошкоджена багатоповерхівка.
t.me/khersonskaODA

У Херсонській області через російські обстріли за минулу добу одна людина отримала поранення, також пошкоджено багатоповерховий та вісім приватних будинків.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у понеділок вранці у Telegram.

Прикордонники знищили гаубицю і склад з боєприпасами загарбників на ХерсонщиніАеророзвідники Держприкордонслужби підсилили підрозділи Сил оборони на лівобережжі Херсонщини та знищили гаубицю і склад з боєприпасами російських загарбників.

«Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпровське, Тягинку, Садове, Золоту Балку, Олександрівку, Чорнобаївку, Комишани, Томарине, Монастирське, Львове, Берислав, Гаврилівку, Козацьке, Веселе та місто Херсон», – написав він.

Прокудін уточнив, що через російську агресію одна людина отримала поранення.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. У Херсоні внаслідок обстрілів була пошкоджена багатоповерхівка. Внаслідок ворожих атак у населених пунктах області зафіксовані влучання у 8 приватних будинків та автівку», – повідомив голова обладміністрації.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 11 березня, росіяни атакували Харків ударними безпілотниками. У Слобідському районі є приліт, без постраждалих.

Також під атакою дронів знову була Одеса.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: