Кількість постраждалих від удару по багатоповерхівках у Кривому Розі знову зросла

Читать на русском
Зокрема, в лікарнях Кривого Рогу перебуває 17 дорослих та 9 дітей, які постраждали внаслідок ворожої атаки.
фото: Hromadske

Станом на ніч середи, 13 березня, кількість поранених через ракетну атаку росіян по Кривому Рогу зросла до 44 осіб.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляє у Telegram-каналі.

Згідно зі словами керівника області, кількість поранених зросла до 44. Усім постраждалим надається необхідна допомога, лікарі борються за життя поранених. Госпіталізовано понад два десятки людей.

«Після вечірньої атаки ворога там вісім «важких». Серед них троє дітей, у тому числі 4-річний хлопчик. Молодшим постраждалим від російського терору немає й року. Це 2-місячний хлопчик та 11-місячна дівчинка», - повідомив Лисак.

При цьому, за словами голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула, в лікарнях Кривого Рогу перебуває 17 дорослих та 9 дітей, які постраждали внаслідок ворожої атаки, що сталася ввечері.

«Внаслідок ворожої атаки станом на зараз на жаль є троє загиблих - 2 жінки та 1 чоловік. Ще близько 40 людей зазнали поранень, з них 10 дітей. У лікарнях міста зараз перебуває 17 доставлених туди поранених дорослих (з них 4 тяжких та 1 жінка у вкрай тяжкому стані), а також 9 дітей, один з них у тяжкому стані», - написав він.

Вілкул уточнив, що ввечері окупанти здійснили ракетну атаку на Кривий Ріг. Було щонайменше три влучання. У тому числі пряме влучення в дев'ятиповерховий будинок та у дах п'ятиповерхівки.

Нагадаємо, удару по багатоповерхівках було завдано ввечері 12 березня. Спочатку було відомо про двох жертв та 30 постраждалих. Наразі загинули вже троє людей.

Водночас, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна завдаватиме російським окупантам втрат у відповідь на сьогоднішній обстріл багатоповерхівки Кривого Рогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: