Окупанти скинули авіабомби на Сумський район, постраждала родина

Читать на русском
12 березня було завдано авіаудару по Великописарівській громаді Сумського району. З ворожого літака було скинуто дві бомби.
ілюстративне фото

Росіяни завдали чергового авіаудару по території Сумської області. Внаслідок атаки є руйнування та постраждалі, серед яких діти.

Про це повідомила Сумська ОВА у Telegram.

У Сумській МВА спростували російську ІПСО про наступ ворога на півночіРосіяни розповсюджують свою ІПСО про наступ на півночі, але як такої реальної загрози немає.

«Сьогодні, 12 березня о 9.20 був нанесений авіаудар по Великописарівській громаді Охтирського району. З ворожого літака були скинуті керовані авіаційні бомби на житловий сектор населеного пункту. Зафіксовано 2 прильота», – йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що внаслідок обстрілу постраждала багатодітна родина - поранено двох дітей віком 6 та 10 років. Також поранення отримала одна доросла людина.

Крім того, пошкоджено п'ять приватних житлових будинків та гараж. На місці працюють усі необхідні служби, надається допомога постраждалим, додали в ОВА.

Нагадаємо, нещодавно через кордон Сумщини знову намагалася прорватися російська ДРГ. Раніше рф завдала авіаудару по Сумській області, були загиблі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: