ЗСУ уразили ворожий «Панцир» на Таврійському напрямку – Тарнавський

Читать на русском
Сили Оборони уразили ворожий самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1 та самохідну артилерійську установку Гіацинт.
Ілюстративне фотоnaked-science

На Таврійському напрямку Сили оборони у суботу, 9 березня, уразили ворожий самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1» та самохідну артилерійську установку «Гіацинт».

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

«Серед знищеної та пошкодженої ворожої техніки – 1 самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», 1 САУ «Гіацинт», 1 РСЗВ БМ-21 «Град», 2 комплекси відеоспостереження «Муром-М», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Таврійському напрямку за добу загальні втрати ворога склали: в живій силі – 310 осіб (убитими й пораненими), в озброєнні та військовій техніці – 65 одиниць, не враховуючи БпЛА.

Згідно з повідомленням, це 12 танків, 17 бойових бронемашин, 5 артилерійських систем, 1 РСЗВ, 28 автомобілів, 1 одиниця спецтехніки тощо.

Нейтралізовано або збито 312 БпЛА різних типів. Крім того, Сили оборони України знищили 4 склади боєприпасів та 1 бліндаж загарбників.

Нагадаємо, 1 березня Україна успішно атакувала дронами російський ракетно-гарматний комплекс «Панцир С-1» у Бєлгородській області. Після влучання комплекс виведено з ладу.

Також нещодавно прикордонники знищили гаубицю і склад з боєприпасами загарбників на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: