Військові розповіли про наслідки нічної атаки БПЛА на Одещину

Читать на русском
Вночі 11 березня росіяни вкотре атакували Одещину ударними дронами. Ворог поцілив у інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі.
Фото: Генштаб ЗСУ

У ніч проти понеділка, 11 березня, російські загарбники знову атакували Одещину ударними безпілотниками «Shahed». В результаті є влучання в інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Зазначається, що цього разу ворог відтермінував атаку на другу половину ночі.

«Бойова робота тривала півтори години. Підрозділи протиповітряної оборони відбивали рясні хвилі «шахедів», що заходили з акваторії Чорного моря та складними маневрами між житлових та промислових кварталів ускладнювали роботу ППО. 10 баражуючих безпілотних апаратів типу «Shahed-131/136» збиті в небі Одещини», – говориться у повідомленні.

Також відомо, що в Одеському районі ворожий БПЛА уразив інфраструктурний об'єкт. Пошкоджені адміністративні будівлі та виникла пожежа, яку було оперативно ліквідовано. Ударною хвилею вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам.

За попередніми даними люди не постраждали.

Нагадаємо, вночі 11 березня росіяни атакували дронами Харків. У місті також є влучання в обʼєкт цивільної інфраструктури.

10 березня на Вінниччині уламки «шахеда» також пошкодили об'єкт інфраструктури.

Крім того, Укренерго повідомило про атаки БПЛА на підстанції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: