Сьогодні потрібна особлива увага до повітряних тривог – Ігнат

Читать на русском
Не виключена помста російських військових після знищення їхнього десантного корабля, тож сьогодні треба бути особливо уважними під час тривог.
Суспільне

У Повітряних силах попередили, що сьогодні потрібно приділити особливу увагу повітряним тривогам, оскільки цілком можливо, що росіяни захочуть помститися за знищення їхнього ВДК «Цезар Куніков».

Про це заявив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

«Хотів би пояснити, що сьогодні особлива увага має бути до повітряних тривог», - сказав Ігнат.

Він нагадав, що росія зазнала вчора серйозних іміджевих і військових втрат - потоплення великого десантного корабля «Цезар Куніков».

«Знаючи росіян, які хочуть показати своєму народу, як вони помстилися, вже – напевно, транслюють картинки сьогоднішньої атаки, що вони помстилися і уражено у нас все на світі в Україні. Тому не виключено і подальших ворожих дій, подальших провокацій. Тому дотримуйтесь попереджень наших», - додав речник ПС ЗСУ.

Нагадаємо, ВДК «Цезар Куніков» було потоплено за допомогою морських ударних дронів Magura V5. Він отримав критичні пробоїни лівим бортом і почав тонути.

У ГУР заявили, що більшість членів екіпажу потопленого «Цезаря Кунікова» загинули та показали відео атаки.

У ВМС повідомили, скільки великих десантних кораблів наразі залишилося у росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: