На півдні окупанти зосередилися на аеророзвідці – Гуменюк

Читать на русском
Рф тримає фокус на аеророзвідці, артилерійських обстрілах, а також застосуванні великої кількості ударних дронів.
Ukraine Media Center Odesa

На півдні України росіяни другу добу не проводять штурмових дій. Ворог робить акцент на розвідці з повітря. У цьому триває контрбатарейна боротьба.

Про це повідомила прессекретар Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону та Сили оборони півдня України у Telegram.

Війська рф значно скоротили використання авіації на півдні України – ГуменюкРосійські окупанти протягом останніх днів скоротили кількість вильотів своєї авіації на півдні України. Нині ворог намагається знайти нові пускові рубежі.

«Спостерігаємо у ворога глибоку задумливість. Протягом двох діб немає штурмових дій. Якщо говорити про загальну статистику минулої бойової доби, то понад 50 окупантів знищено, близько 40 саме навколо Кринок. Ворог навіть у своїх пабликах визнає, що фортифікаційні споруди Правого берега потужні, висока украпленість і просунутися туди вони шансів не мають», – розповіла Гуменюк.

Як пише пресслужба, зараз ворог концентрує зусилля на проведенні аеророзвідки, артилерійських обстрілах, а також застосуванні великої кількості ударних дронів різних типів.

За словами Гуменюк, логістика ворога ускладнена, оскільки військові продовжують розширювати сектор свого впливу.

Нагадаємо, раніше Гуменюк пояснила, чому росіяни збільшили кількість обстрілів на півдні. Також повідомлялося, що сили оборони відбили нові штурми росіян у районі Кринок у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: