У Бєлгородській області рф пошкоджено комплекс «Панцир-С1» – ЗМІ

Читать на русском
Внаслідок атаки дронів на Бєлгородську область пошкоджено зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1, поранено двох військових.
vpk.name

У Бєлгородській області рф внаслідок атаки безпілотників пошкодження отримав зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1». Також поранено двох російських військових.

Про це повідомляє видання Astra.

За даними джерел видання, вчора вдень, 29 лютого, чотири безпілотники атакували територію в районі села Головчине у Грайворонському районі.

«Беспілотники вибухнули, внаслідок чого пошкодження отримав російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1». Поранення отримали двоє військовослужбовців МО рф. Мирні мешканці не постраждали», – повідомили журналісти.

Зазначимо, «Панцир-С1» призначений для протиповітряної оборони малорозмірних військових та адміністративно-промислових об'єктів та районів від літаків, вертольотів, крилатих ракет та високоточної зброї, а також для посилення угруповань ППО.

Нагадаємо, на початку січня бійці Головного управління розвідки провели спецоперацію в Бєлгородській області і знищили два зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцир-С1».

Сьогодні вранці в Міноборони рф заявили про атаку безпілотників на Бєлгородську та Нижегородську області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: