Рф знову вдарила по селу на Херсонщині, є жертва

Читать на русском
Внаслідок атаки російського безпілотника на село Ольгівка Херсонської області одна людина загинула та ще одна отримала поранення.
ілюстративне фотоt.me/phogovua

Російські війська сьогодні вдарили по селу Ольгівка на Херсонщині. Попередньо, село атакували з безпілотника. Загинула одна людина, ще одна – поранена.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Війська рф обстріляли центр Херсона, є пораненийВнаслідок російського обстрілу в Херсоні чоловік отримав мінно-вибухову травму та вогнепальне поранення спини.

«Російські війська вдарили по Ольгівці Тягинської громади. Попередньо, село атакували з безпілотника. Внаслідок скидання вибухового предмета постраждали двоє людей. Від отриманих поранень загинула 58-річна жінка. Її брат, 49 років, травмований», - написав Прокудін.

Як повідомили у прокуратурі, за даними слідства, армія рф обстріляла село Ольгівка Тягинської громади 8 березня близько 12:00. Але наголосили, що удар був «попередньо, з мінометної зброї».

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що пов'язане з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, на Донеччині внаслідок ворожих обстрілів поранено дев'ятьох людей. 7 березня окупанти обстріляли центр Херсона, постраждала жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: