На Донеччині внаслідок ворожих обстрілів поранено дев'ятьох людей

Читать на русском
Російські військові минулої доби знову атакували Донецьку область. Є безліч руйнувань та постраждалі.
t.me/VadimFilashkin_donoda

Внаслідок обстрілів армії рф в Донецькій області за минулу добу поранено дев'ять осіб, зафіксовано численні руйнування житлових та адміністративних будівель.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін 8 березня у Telegram.

На Харківщині розширили зону обов'язкової евакуації сімей із дітьмиНа Харківщині проведуть примусову евакуацію сімей з дітьми з деяких населених пунктів на Куп'янському напрямку.

За його словами, у Покровському районі у Соколі Очеретинської ТГ пошкоджено будинок. В Успенівці Курахівської ТГ пошкоджено 9 будинків та дві адмінбудівлі. У Світлому Добропільської ТГ пошкоджено ангар і приватні будинки. У Мирнограді поранено людину, пошкоджено 12 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі і 2 крамниці.

У Новогродівці поранено людину, пошкоджено 6 адмінбудівель, 2 двоповерхівки і 31 приватний будинок. У Шаховому поранено людину, пошкоджено 15 приватних будинків, 3 крамниці і церкву.

У Краматорському районі у Довгій Балці Іллінівської ТГ поранено людину, пошкоджено 17 будинків. У Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджені 35 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, адмінбудівля і 2 інфраструктурні об'єкти. Обстріляні околиці Лиманської ТГ.

У Бахмутському районі у Торецьку поранено 3 людини, пошкоджено 4 будинки. У Часовоярській ТГ пошкоджені 4 будинки, ще 1 — у Сіверську.

Нагадаємо, у Мелітополі підірвали склад із боєприпасами окупантів. Вчора рф завдала авіаудару по Вовчанськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: