Ексзаступник Єрмака Кирило Тимошенко отримав посаду у Міноборони – ЗМІ (доповнено)

Читать на русском

Колишнього заступника Єрмака Кирила Тимошенка призначили радником міністра оборони Рустема Умєрова, повідомляють ЗМІ.
Фото: vin.gov.ua

Колишнього заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка, який свого часу курирував програму «Велике будівництво», призначили радником міністра оборони Рустема Умєрова.

Про це повідомляє видання NV.

За даними журналістів, з 1 березня чиновник керує медіа-напрямком Міноборони. Цю інформацію підтвердили як джерела NV в оборонному блоці, так і офіційні представники відомства.

«Він регулярно приходить до міністерства, фактично вже працює у відомстві, має наради з Умєровим, має там кабінет і заводить у відомство свою команду», – розповіло одне із джерел.

Журналісти також показали відповідь міністерства на запит про те, чи справді Тимошенко отримав посаду у структурі відомства.

«Основний напрямок діяльності Кирила Тимошенко – медіа та комунікації, координація інформаційної політики у міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах, а також побудова єдиного інформаційного порядку денного у Силах оборони України на час дії воєнного стану», – зазначено у документі.

Доповнено:

Тимошенко у коментарі Українській правді підтвердив, що з 1 березня працює у Міноборони.

Нагадаємо, Тимошенко отримав посаду в ОП практично одразу після інавгурації Володимира Зеленського. В Офісі президента він займався інформаційною політикою і напрямом «Велике будівництво».

У січні 2023 року він написав заяву про звільнення за власним бажанням. Причини свого звільнення він не розкрив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: