У росії горить вище танкове училище – відео (оновлено)

Читать на русском
У російському Казані сьогодні сталася пожежа на території вищого танкового училища, горять казарми.
avangard-permkrai.ru

У росії сталася пожежа у вищому танковому командному училищі, яке знаходиться у Казані.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За їхньою інформацією, на території училища горять казарми, вогонь переходить на покрівлю. Пожежі присвоєно другий ранг. На місці працюють пожежники.

Канал 112 повідомляє, що, за попередньою інформацією, загоряння сталося в кімнаті на другому поверсі казарми. Про постраждалих наразі невідомо.

У Центральному військовому окрузі рф інформацію про пожежу підтвердили: «7 березня близько 12:00 мск черговою службою було виявлено загоряння у підсобному нежитловому приміщенні на другому поверсі однієї з будівель Казанського вищого танкового училища. О 12:20 мск силами пожежних розрахунків спалах локалізовано. Наразі здійснюється проливка осередку займання».

Причиною пожежі названо «несправність електропроводки».

Нагадаємо, вчора в Курській області росії в результаті атаки безпілотника виникла пожежа на складі з паливно-мастильними матеріалами.

У лютому у тій же області через атаку безпілотників було пошкоджено об'єкти зв'язку.

Рік тому у російському місті Ростов-На-Дону спалахнула пожежа у прикордонній службі ФСБ. В екстрених службах заявили, що причиною пожежі нібито стало спалах електропроводки. Пожежі передував вибух – відео із моментом вибуху оприлюднили російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: