У Курській області рф після атаки безпілотника спалахнув склад з паливом

Читать на русском
У Курській області дрон атакував гірничо-збагачувальний комбінат. Безпілотник потрапив у резервуар із паливом на території підприємства.
Скріншот з відео

У Курській області росії сьогодні вранці, 6 березня, в результаті атаки безпілотника виникла пожежа на складі з паливно-мастильними матеріалами.

Про це повідомив місцевий губернатор Роман Старовойт.

Він стверджує, що постраждалих немає. Зайнявся резервуар з паливом у Залізногірському районі, на місце виїхали оперативні служби.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, у свою чергу, заявив, що над регіоном вранці збили три безпілотники.

За інформацією видання Baza, дрон спробував атакувати військовий аеродром «Балтімор» у Воронежі. Ще два дрони намагалися атакувати нафтобазу в Аннінському муніципальному районі: вони були знищені, але уламки одного з них впали в резервуар, другий також впав на території нафтобази.

Ще про однин збитий безпілотник повідомив бєлгородський губернатор В'ячеслав Гладков.

Нагадаємо, вчора в Бєлгородській області дрон атакував нафтобазу АТ «Білгороднафтопродукт». На території підприємства сталася пожежа.

З початку року в росії було завдано ударів мінімум по дев'яти нафтобазах і НПЗ у Брянській, Курській, Волгоградській, Ярославській, Ленінградській областях, Краснодарському краї та Санкт-Петербурзі. Докладніше – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: