Хакери ГУР зламали сервери Міноборони росії та отримали доступ до секретних документів

Читать на русском
Хакери Головного управління розвідки влаштували маштабну DDoS-атаку на сервери Міноборони рф. Розвідники зуміли отримали доступ до секретних даних та документів.
Укрінформ

Хакери Головного управління розвідки влаштували маштабну DDoS-атаку на сервери Міноборони рф. Розвідники зуміли отримали доступ до секретних даних та документів.

Про це йдеться на сторінці розвідки у Telegram.

Кіберфахівці ГУР МО України реалізували чергову успішну спецоперацію проти держави-агресора росії - у результаті DDoS-атаки вдалось отримати доступ до серверів Міністерства оборони рф. Відтепер вони володіють програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало оборонне відомство окупантів, а також масивом секретної службової документації. Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді.

«Одержана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського Міноборони та його ланок», – додають у повідомленні.

Аналіз отриманих даних також допоміг ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів МО рф, а ще заступників, помічників, спеціалістів усіх, хто використовував софт для електронного документообігу під назвою «Бюрократъ».

Крім цього, у ГУР додали, що отримали службову документацію заступника міністра оборони рф Тимура Іванова. Саме він відіграв важливу роль у тому, що кібератака стала успішною.

Нагадаємо, нещодавно українська ІТ-армія зробила успішну кібератаку на найбільший інтернет-портал російської федерації – Mail.ru.

А в середині січня IT-армія повідомила про злам даних 3 тисяч російських компаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: