У Повітряних силах анонсували знищення ще двох літаків рф: у ЗСУ очікують підтвердження

Читать на русском
Українські військові, ймовірно, збили ще два ворожі літаки, які атакували лінію фронту керованими авіаційними бомбами.
Фото: міноборони рф

У суботу, 2 березня, відбулось бойове застосування зенітних керованих ракет по двох російських літаках Су-34 та Су-35. Наразі очікується підтвердження збиття літаків.

Про це командувач Повітряних сил України Микола Олещук повідомляє у Telegram.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

«Противник продовжує атакувати на східному напрямку із застосуванням керованих авіабомб із літаків тактичної авіації. Щойно відбулось бойове застосування зенітних керованих ракет по двох ворожих літаках Су-34 та Су-35. Очікуємо підтвердження бажаного результату», - написав Олещук.

Як зазначається, противник продовжує атакувати на східному напрямку із застосуванням керованих авіабомб із літаків тактичної авіації, але літати окупантам стає дедалі важче.

«Та ми потребуємо більше систем, більше зброї, аби очистити наше небо», - додав командувач Повітряних сил.

Як відомо, командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук оприлюднив відео палаючого російського літака Су-34, який українські захисники збили 1 березня.

Нагадаємо, у лютому Сили оборони України знищили одразу 13 військових літаків російської федерації.

У Повітряних силах заявили, що масове збиття російських літаків Су-34 та А-50 є відповіддю Сил оборони на нарощування присутності авіації армії рф на сході України.

На інфографіці «Слово і діло» – найбільші втрати росіян у літаках під час повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: