Росіяни обстріляли Сумщину: в області зафіксовано понад 200 вибухів

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 42 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 204 вибухи.
Ілюстративне фотоGetty Images

Протягом середи, 28 лютого, російські окупаційні війська 42 рази обстріляли прикордонні громади Сумської області.

Про це повідомляє Сумська ОВА у Telegram.

«Протягом дня росіяни здійснили 42 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 204 вибухи», - йдеться у повідомленні.

Обстрілів зазнали Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Ворожбянська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська, Свеська громади.

Згідно з даними ОВА, війська рф вели вогонь з гранатометів, мінометів, артилерії, автоматичної зброї, а також завдавали ударів з безпілотників, танка, літака та скидали міни.

Нагадаємо, що російські окупанти нещодавно вдарили з артилерії по Сумській області. Обстріл був прицільно по правоохоронцях, які виїхали на місце попереднього прильоту. Відомо про двох загиблих та шість поранених.

Окрім цього 28 лютого, російські окупанти інтенсивно обстрілювали Покровський та Бахмутський райони на Донеччині, внаслідок чого загинула жінка та поранені ще 3 людей.

Також окупаційна армія рф ввечері 28 лютого вдарила по селищу Великий Бурлук у Куп'янському районі. Серед загиблих є дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: