ССО повідомили про загибель воїнів 73-го морського центру спецоперацій

Читать на русском
Під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73 морського центру спеціальних операцій.
Ілюстративне фотоmil.in.ua

Сили Спеціальних Операцій ЗСУ підтвердили, що під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупаційними військами героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій.

Про це пресслужба ССО повівдомляє у Telegram.

Реальні цифри набагато вищі: втрати серед цивільного населення України за даними ООННа інфографіці – скільки цивільних українців щомісяця гинуть під час повномасштабної війни, за даними ООН.

«Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свій останній бій, навічно залишившись в строю», - йдеться у повідомленні.

У Командуванні також зазначають, що героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суші, на морі та в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів у перемогу над ворогом.

Як відомо, сьогодні російські канали заявляли про те, що український десант намагався висадитися на Тендровській косі в Херсонській області, але був розбитий. Росіяни стверджують, що загинуло 20 українських військових. Водночас, Україна цифри втрат не підтверджувала.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вперше публічно озвучив, скільки українських військових загинули за два роки російського вторгнення.

Раніше бійці ССО провели спецоперацію зі знищення обладнання рф біля узбережжя Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: