Гуменюк озвучила нові досягнення бійців ЗСУ на півдні

Читать на русском
Наші захисники на півдні за добу знищили понад півсотні окупантів та одну з великокаліберних артилерійських установок.
Новини.LIVE

Українські військові борються з окупантами на південному напрямку навіть в умовах нестачі боєприпасів. За добу є втрати у ворога у живій силі та техніці.

Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 3 лютого.

Загарбники намагаються ущільнити оборону на Південному напрямку – ГуменюкЗагарбники, намагаючись ущільнити оборону, продовжують будувати оборонні споруди на Південному напрямку, оскільки розуміють, що Сили оборони надто близько до них.

«Виходячи з результатів нашої бойової роботи, бачимо, що навіть у таких складних умовах примудряємося максимально застосовувати все те, що є. Застосовуємо артилерію, і це контрбатарейна боротьба, застосовуємо дрони і ворог «високо оцінює» результативність цієї нашої роботи», – зазначила вона.

За її словами, ЗСУ продовжують знищувати ворожі позиції та дошкуляти окупантам, у тому числі на островах річки, де вони намагаються розгортати свої пункти спостереження.

Гуменюк зазначила, що минулої доби українські бійці на півдні «відмінусували» понад півсотні окупантів і знищили одну з великокаліберних артилерійських установок та автобронетехніку ворога.

При цьому, за її словами, росіяни намагаються знайти нові пускові рубежі та довести, що вони мають потенціал у повітрі.

Нагадаємо, раніше Гуменюк назвала чисельність угруповання ворога на лівобережжі Дніпра. А у ЗСУ повідомляли про розширення плацдармів на лівому березі Дніпра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: