Сили оборони відійшли на західну околицю Ласточкиного на Авдіївському напрямку

Читать на русском
Сили оборони України відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине, що на Авдіївському напрямку. Тривають запеклі бої.
Генштаб ЗСУ

Сили оборони України відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине, що на Авдіївському напрямку. Тривають запеклі бої.

Про це повідомив речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в коментарі Українській правді.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

За Ласточкине наразі тривають важкі бої, українські військові відійшли, зайнявши підготовлені оборонні позиції.

«На Авдіївському напрямку підрозділи Сил оборони України відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине, де зайняли підготовлені оборонні позиції», – заявив Лиховій.

Наразі ворог постійно застосовує керовані авіабомби, артилерію, FPV-дрони по позиціях українських воїнів.

Напередодні, 24 лютого, український військовий 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» Станіслав Бунятов написав, що Сили оборони вийшли з Ласточкиного для уникнення перекриття логічних шляхів та збереження особового складу.

Раніше повідомляли, що російська армія почала перекидати вцілілі підрозділи солдат та техніку з-під Авдіївки на інші напрямки.

При цьому ворог формує новий корпус добровольців, куди увійдуть колишні «вагнерівці». Вже зараз вони беруть участь у боях у районі Авдіївки Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: