Сили ППО працювали у восьми областях: скільки «шахедів» було збито

Читать на русском
В ніч на неділю, 25 лютого, російські війська атакували Україну 18-ма ударними дронами типу Shahed. Сили оборони знищили 16 ворожих цілей.
Getty Image

В ніч на неділю, 25 лютого, російські війська атакували Україну 18-ма ударними дронами типу «Shahed». Сили оборони знищили 16 ворожих цілей.

Про це повідомляє у Telegram Повітряні сили Збройних сил України.

За другий рік великої війни росія використала понад 1,5 тисячі ракет і 3,6 тисячі дронів – деталіРосія за останній рік використала проти України понад 1,5 тисячі ракет і 3,6 тисячі ударних дронів. Деталі – на інфографіці.

Відомо, що цієї ночі ворог атакував Україну дронами з Приморсько-Ахтарську, що у росії та миса Чауда, Крим.

Для знищення ворожих цілей сили протиповітряної оборони працювали у восьми областях України. Відтак 16 ворожих безпілотників з 18 було знищено.

«В результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони, зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил знищено 16 «шахедів» у межах Полтавської, Київської, Хмельницької, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей», – додають у дописі.

Нагадаємо, зокрема, цієї ночі російські війська атакували Дніпропетровську область безпілотником. Було пошкоджено господарську споруду.

До слова, за два роки повномасштабного вторгнення росії в Україну, Повітряним силам ЗСУ вдалося знищити майже 2 тисячі різних типів ракет і 340 літаків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: