Російські війська укріплюють Кримський міст від повітряних і морських атак – Гуменюк

Читать на русском
Російські війська використовують міни-пастки і димові завіси, щоб укріпити Кримський міст від повітряних і морських атак ЗСУ.
delo.ua

Російські війська укріплюють Кримський міст від повітряних і морських атак. Для цього ворог використовує міни-пастки і димові завіси.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в етері телеканалу Еспресо.

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

За її словами, окупанти продовжують облаштовувати бонові загородження біля Кримського мосту задля захисту його від атак з повітря та моря.

«Кримський міст – це конструкція, що має особливу долю, який з кожним днем скорочує своє існування. Окупанти намагаються приховати міст задимленням під час повітряної небезпеки. Це один з прикладів їхньої протиповітряної оборони. Щось вони збивають, а щось прикривають. Таким чином вони намагаються протидіяти тим загрозам, які з кожним днем посилюються», – заявила Гуменюк.

Втім речниця наголосила, що з українського боку триває бойова робота і підбір «максимально ефективних способів впливу на ситуацію».

Нагадаємо, що 4 січня ЗСУ знищили командний пункт з'єднання російських військових поблизу Севастополя. Також відомо, що в ході удару по об'єктах армії рф ЗСУ вразили ще кілька ворожих складів.

Ураження командного пункту армії рф в Севастополі призвела до того, що загарбники поспіхом змінюють всю систему захисту окупованого півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: