У збитому російському літаку А-50 загинув увесь екіпаж – ЗМІ

Читать на русском
У збитому 23 лютого російському літаку дальнього радіолокаційного виявлення А-50 загинув увесь екіпаж з 10 окупантів.
24tv.ua

У збитому 23 лютого російському літаку дальнього радіолокаційного виявлення А-50 загинув увесь екіпаж з 10 окупантів.

Про це пише Українська правда з посиланням на співрозмовників в ГУР.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

Джерело у розвідці повідомило журналістам, що на момент ліквідації літака, там перебував екіпаж з 10 росіян. Усі окупанти загинули. Серед них – п’ять майорів, три капітани, прапорщик та лейтенант. Жертв від падіння літака на землі немає.

Варто також зауважити, що речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в етері телемаратону повідомив, що у росії залишилося менш як вісім літаків А-50.

«Потрібно дивитися на дані розвідки. Казав голова ГУР Кирило Буданов, що було вісім літаків до цього. З них там не всі робочі, не всі модернізовані. Тому там на пальцях однієї руки їх було», – заявив він.

До слова, окупанти підтвердили, що 23 лютого втратили літак далекого радіолокаційного виявлення А-50. У ГУР опублікували перехоплення розмови росіян та розповіли подробиці.

Це другий збитий А-50 за останній час. У середині січня ЗСУ знищили А-50 та пошкодили літак Іл-22М, що знаходилися над акваторією Азовського моря.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: