В ОВА назвали найскладніші ділянки фронту на Луганщині

Читать на русском
За останні два місяці від початку січня дуже потужні атаки йшли на Луганщині. Найскладніші ділянки - у Білогорівці, Кремінському лісі.
Генштаб ЗСУ

У Луганській області найважча ситуація з безпекою зараз у Білогорівці, Кремінському лісі та у напрямку Тернів. Проте, українські військові повністю тримають позиції.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі телемарафону 23 лютого.

Прикордонники зупинили штурм росіян біля Бахмуту, ліквідувавши ворожий танкПрикордонники зупинили штурм росіян біля Бахмуту, ліквідувавши за допомогою дрона-камікадзе ворожий танк.

«За останні два місяці від початку січня дуже потужні атаки йшли. Минулими тижнями були дуже сильні обстріли, і КАБами, авіацією, у тому числі мінометами та ствольною артилерією. Проте наші бійці відбили всі ці штурми і зараз стійко тримають оборону. Звичайно, найважча ситуація зараз у Білогорівці, Кремінському лісі у напрямку Тернів», – розповів Лисогор.

За його словами, нацгвардійці, десантники та піхота тримають свої позиції.

«Завдають значної поразки ворогові, незважаючи на те, що ворог справді збільшив кількість наземних атак...Наземні операції продовжуються, намагаються атакувати з технікою», – зазначив Лисогор.

Також він додав, що позавчора українська артилерія розбила потужний наступ росіян на цій ділянці фронту – загарбники зазнали значних втрат.

Нагадаємо, російський пілот направив підбитий літак на село із мирними жителями у Луганській області. Також повідомлялося, що прикордонники Луганщини взяли в полон трьох окупантів, серед яких чеченець.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: