Окупанти хочуть створити на Луганщині всеросійські сміттєзвалища – ОВА

Читать на русском
Окупанти не виділяють грошей на відновлення майна чи повноцінну компенсацію, але знайшли кошти на звалища.
ілюстративне фотофото Олексій Мінтій

Росіяни обіцяють за шість років побудувати у так званій ЛНР шість всеросійських смітників. При цьому окупанти нічого не роблять зараз для відновлення зруйнованих міст.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

Окупанти посилили обстріли та авіанальоти на деокуповані села ЛуганщиниРосійські війска посилили обстріли і авіанальоти на деокуповані села у Луганській області. Активізацію ворожих дій спостерігають останні два дні.

«Окупанти не виділяють грошей на відновлення майна чи повноцінну компенсацію. Втім, є кошти на смітники. Як вже повідомлялось, обіцяють за шість років побудувати у так званій «лнр» шість всеросійських смітників. Втім, населені пункти останні півтора роки потерпають від сміття, бо його ніхто не вивозить і не утилізує», – йдеться у повідомленні.

За словами Лисогора, у росіян знайшлося 375 мільйонів рублів - не на ліквідацію стихійних звалищ, поки що лише на проекти.

Нагадаємо, раніше у Луганській ОВА розповіли, як окупанти позбавляють майна мешканців Сєвєродонецька. Також повідомлялося, що на Луганщині російські окупанти мобілізують студентів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: