Прем'єрка Данії прибула з візитом до України

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський та прем'єрка Данії Метт Фредеріксен вшанували пам'ять бійців ЗСУ у Львові.
president.gov.ua

Прем'єр-міністерка Данії Метт Фредеріксен 23 лютого приїхала в Україну. Вона разом із президентом Володимиром Зеленським відвідала Личаківське кладовище у Львові.

Про це повідомила пресслужба українського лідера у п'ятницю, 23 лютого.

Прем'єрка Данії повідомила про підписання з Україною угоди у сфері безпекиДанія уклала з Україною двосторонню угоду, яка передбачає низку зобов'язань у сфері безпеки, повідомила прем'єрка країни.

Як повідомляється, Зеленський та Фредеріксен поклали квіти до могил українських воїнів на Марсовому полі Личаківського кладовища.

Глава держави та прем’єр-міністерка Данії також ушанували пам’ять невідомого воїна Збройних Сил України, який загинув у 2022 році та був похований у Львові

Як відомо, Личаківське військове кладовище є територією військових поховань у Львові. На Марсовому полі кладовища з квітня 2022 року ховають військовослужбовців, які загинули під час російсько-української війни.

Голова ОПУ Андрій Єрмак зазначив, що Метте Фредеріксен дуже багато зробила для України, і продовжує підтримувати нашу країну у боротьбі з росією.

Нагадаємо, 22 лютого прем'єрка Данії повідомила про підписання з Україною угоди у сфері безпеки. Також Данія анонсувала постачання F-16 та новий пакет допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: