НАБУ знову завершило розслідувати справу екснардепа Долженкова

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку знову завершити розслідувати справу колишнього члена парламенту про компенсацію.
фото: УНІАН

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування справи колишнього народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Олександра Долженкова про незаконне одержання понад 700 тисяч грн компенсації за оренду житла в Києві.

Відповідне повідомлення оприлюднене на сайті НАБУ, повідомляє «Слово і діло».

«Повідомляємо Долженкова О.В. та його захисників про відкриття та надання доступу до матеріалів досудового розслідування у кримінальному провадженні», – йдеться в повідомленні.

Раніше НАБУ і САП повторно повідомили про підозру колишньому нардепу Долженкову.

Нагадаємо, у січні 2023 року НАБУ і САП уже завершували розслідувати справу екснардепа Долженкова. За версією слідства, вказана особа з квітня 2015 по грудень 2018 року незаконно одержувала із бюджету Апарату Верховної ради компенсацію за винайм житла, яку призначали народним депутатам, які не мали власних помешкань у столиці. Депутат приховав наявність власної квартири на Печерську і за майже два з половиною роки незаконно отримав на картку 700,28 тис. грн. Лише після виходу журналістського розслідування програми «Схеми» депутат відмовився від одержання цих виплат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: