Коаліція дронів офіційно стартувала – Міноборони

Читать на русском
Коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України. Рустем Умєров 17 лютого підписав відповідний лист та подякував лідерам коаліції.
armyinform

У суботу, 17 лютого, коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України.

Про це повідомляє Міністерство оборони України на сторінці у Facebook.

Як дрони та новітні системи управління змінюють картину сучасної війниНа відео від Слово і діло – про роль дронів та новітнього програмного забезпечення у російсько-українській війні.

Коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України. Міністр оборони Рустем Умєров 17 лютого підписав відповідний лист та подякував лідерам коаліції.

«Це віха на шляху до досягнення технологічної переваги над нашим ворогом. Серійне виробництво та поставки БПЛА значно розширюють можливості Збройних сил України», – заявив він.

Відзначимо, що до коаліції вже приєднались Латвія, Велика Британія, Швеція, Данія, Німеччина, Литва, Естонія та Нідерланди.

У дописі наголошують, що вступ є відкритим для інших охочих країн.

Раніше глава Мінцифри Федоров заявив, що Україна наздогнала росію за кількістю далеких дронів-камікадзе, а також незабаром запустить виробництво власного аналога російського «Ланцета».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: