Війська рф вдарили по Гуляйполю на Запоріжжі, є поранений

Читать на русском
Окупанти вночі атакували Гуляйполе. Внаслідок артилерійського удару поранено мешканця міста, частково зруйновано житловий будинок.
t.me/zoda_gov_ua

Гуляйполе в Запорізькій області вночі зазнало ворожого удару з артилерії. Відомо про одного пораненого чоловіка. Також є постраждалий працівник правоохоронних органів у Полтавці.

Про це повідомив голова Запорізької ОДА Іван Федоров у вівторок, 13 лютого, у Telegram.

Стали відомі наслідки атаки рф на ДніпроУ Дніпрі під ударом шахедів опинилися енергетичний та інфраструктурний об'єкти, виникли пожежі. Обійшлося без постраждалих.

«Вночі ворог знову обстріляв Гуляйполе. Внаслідок артилерійського удару поранено мешканця міста, частково зруйновано житловий будинок, виникли пожежі», – написав Федоров.

В ОВА уточнили, що внаслідок артудара по Гуляйполі поранення отримав 67-річний місцевий житель. У Полтавці поранення зазнав 37-річний працівник правоохоронних органів.

Усього минулої доби росіяни здійснили 127 обстрілів Запорізької області.

Як зазначили у Запорізькій ОДА, під ударом було 17 населених пунктів Запорізької області.

Так, 31 ворожий БПЛА атакував Гуляйполе, Новоданилівку, Новодарівку, Малинівку, Чарівне, Малу Токмачку, Полтавку й Лугівське. 96 артобстрілів прийшлися по території Залізничного, Новоандріївки, Червоного, Левадного, Щербаків, Роботиного, П'ятихаток, Степового та інших прифронтових міст і сіл, уточнили в ОДА.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Дніпро. У Дніпровському районі в ніч проти 13 лютого було знищено 10 «шахедів». Однак у Дніпрі було кілька влучань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: