Маск заявив, що путін не може програти війну і тому не потрібно допомагати Україні

Читать на русском
Ілон Маск заявив, що додаткове фінансування не допомагає Україні, а лише продовжує війну. Також він вважає, що путін не може програти війну.
Bloomberg | Getty Images

Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що володимир путін «у жодному разі» не може програти війну, і тому не варто надавати допомогу Україні.

Його заяву на форумі X Spaces цитує Bloomberg.

Ілон Маск та Україна: у які скандали потрапляв бізнесмен під час повномасштабної війниІлон Маск висміяв президента Володимира Зеленського та його прохання про допомогу Україні. Інші скандали з Маском під час війни – на інфографіці.

У дискусії взяли участь противники законопроєкту Сенату щодо додаткової допомоги Україні. «Ці витрати не допомагають Україні. Продовження війни не допоможе Україні», – заявив Маск.

Він також сказав, що на путіна «чинять тиск, щоб він вів боротьбу до кінця»: «Якби він відступив, його б убили».

Бізнесмен додав, що його інтерес полягає в тому, щоб «зупинити загибель людей по обидва боки війни», тому він сумнівається «в розумності добиватися повалення путіна.

«Тим, хто хоче зміни режиму в росії, слід подумати про те, хто та людина, яка може повалити путіна, і чи може ця людина бути пацифістом? Можливо ні», – сказав він, додавши, що наступник путін може бути «навіть жорсткішим».

Нагадаємо, Ілон Маск вважає, що військові конфлікти на Близькому Сході та в Україні можуть перерости у Третю світову війну. Він також закликав відновити «нормальні відносини» з росією.

Крім того, він закликав президента Володимира Зеленського розпочати переговори з путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: