Затримано підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя

Читать на русском
Місцевий житель розстріляв машину із заступником мера Нікополя та кинув гранату. Слідчі повідомили чоловіку про підозру за статтею умисне вбивство.
скрін з відео

Співробітники поліції затримали мешканця Нікополя, якого підозрюють у вбивстві заступника мера міста 8 лютого. Чоловікові вже обрали запобіжний захід, він під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

Хто з політиків загинув за нез'ясованих обставинХто з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин – на інфографіці Слово і діло.

Як повідомляється, 33-річний мешканець Нікополя протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину.

«В той день, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника», – сказано у повідомленні.

Поліцейські встановили, що свою зброю зловмисник закопав у лісопосадці.

11 лютого слідчі повідомили чоловіку про підозру за п. 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Нікополі Дніпропетровської області 8 лютого розстріляли автомобіль, у якому перебував заступник мера. Чоловік загинув на місці.

У січні в центрі Запоріжжя розстріляли жінку, вбивця наклав на себе руки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: