У Києві військовий розстріляв двох товаришів по службі – прокуратура повідомила деталі

Читать на русском
Військовослужбовцю однієї з військових частин, дислокованих у Києві, повідомили про підозру в умисному вбивстві двох товаришів по службі. Про це повідомили у прокуратурі.
Фото: 24tv.ua

Військовослужбовцю однієї з військових частин, дислокованих у Києві, повідомили про підозру у умисному вбивстві двох товаришів по службі.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

За даними правоохоронців, солдат після добового чергування розпивав алкогольні напої із двома військовослужбовцями із цієї ж військової частини.

«Внаслідок раптово виниклого конфлікту, він розстріляв зі штатної зброї обох співслужбовців, після чого намагався покинути місце злочину, проте був затриманий правоохоронцями», – розповіли в прокуратурі.

Військовому оголошено підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (навмисне вбивство двох або більше осіб) йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наприкінці липня водій збив на блокпосту у Києві кількох військовослужбовців. Суд заарештував його без права внесення застави.

Також повідомлялося, що нещодавно суд продовжив запобіжний захід судді Макарівського районного суду Київської області Олексію Тандиру, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП на блокпосту в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: