У Харкові після останньої атаки рф перевірять усі нафтобази та небезпечні об'єкти

Читать на русском
Мер міста попросив харківський бізнес із розумінням поставитися до таких перевірок, адже це питання безпеки.
фото ДСНС

У Харкові перевірять усі нафтобази, а також інші потенційно небезпечні об'єкти на тлі постійної загрози з боку рф. Таке доручення видав міський голова Харкова Ігор Терехов.

Про це він повідомив у Telegram.

Зеленський відреагував на нічні удари ворога по ХарковуПрезидент Володимир Зеленський відреагував на удари ворога по Харкову відзначивши, що реальність завжди говорить більше, ніж будь-які слова.

«Доручив міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обстежити всі місця зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів та інші небезпечні об'єкти на території Харкова», – написав Терехов.

Мер міста попросив харківський бізнес з розумінням поставитися до таких перевірок, адже потрібно зробити все, щоб запобігти жахливим наслідкам можливих атак з боку росії.

Нагадаємо, у ніч на 10 лютого російські війська атакували Харків дронами. Окупанти влучили у нафтобазу, що спричинило витік паливно-мастильних матеріалів.

Через цю пожежу на вулиці Котельній повністю знищено 14 приватних будинків.

Внаслідок пожежі загинули 7 осіб, серед яких сім'я з 5 людей (з них 3 дітей). В іншому будинку загинув чоловік та його дружина.

Саму пожежу гасили більше двох діб і ліквідували тільки сьогодні вранці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: