Зеленський відреагував на нічні удари ворога по Харкову

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відреагував на удари ворога по Харкову, які відбулися в ніч на суботу, 10 лютого.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський відреагував на удари ворога по Харкову, які відбулися в ніч на суботу, 10 лютого.

Відповідний допис був опублікований на його каналі у Telegram.

Стало відомо, скільки дронів знищила ППО вночіВночі 10 лютого росіяни спрямували на Україну 31 ударний дрон. Сили ППО знищили більшість ворожих БПЛА.

«Реальність завжди говорить більше, ніж будь-які слова. Минулої ночі через пожежу після удару «Шахедів» у Харкові загинула ціла сімʼя: батьки та троє дітей», – заявив він.

Відомо, що серед загиблих дітей: Олексій, 7 років; Михайло, 4 роки та Павло, 7 місяців. Як наголосив президент, діти, які ще не встигли побачити життя були вбиті через російське божевілля. Також загинула і ще одна сімʼя: чоловік та дружина.

За словами Зеленського, рятувальна операція в Харкові продовжується. Наразі вдалось врятувати чотирьох людей, серед яких одна дитина. Також десятки були евакуйовані. Усім постраждалим надають необхідну допомогу.

При цьому президент подякував усім, хто продовжує підтримувати Україну.

«Кожен прояв підтримки критично важливий. І так само важливо розуміти, що терор не може залишатися безкарним. Терор не може залишатися без справедливої відповіді. Терористи повинні програти цю війну, яку вони розпочали. Росія повинна відповісти за кожне зруйноване і знищене нею життя. Тільки так безпека для всіх знов стане частиною реальності», – додав він.

Нагадаємо, що вночі 10 лютого росіяни атакували Харків ударними безпілотниками. Наслідком цього стала сильна пожежа у приватному секторі.

Наразі кількість постраждалих зросла до 57.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: