Екснардеп Пашинський отримав підозру – ЗМІ

Читать на русском
ЗМІ дізналися, що правоохоронці вручили підозру колишньому народному депутату Сергію Пашинському, також у нього пройшли обшуки.
фото Радіо Свобода

Сьогодні до колишнього народного депутата Сергія Пашинського прийшли з обшуками співробітники СБУ та НАБУ. Також, попередньо, правоохоронці вручили йому підозру.

Про це з посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомляє РБК-Україна.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

«Екснардепу Пашинському вручили підозру», – сказано в повідомленні.

За якою саме зі статей Пашинський отримав підозру – офіційних коментарів поки немає. Але, за попередньою інформацією, воно стосується справи про заволодіння нафтою олігарха Сергія Курченка.

Сам Пашинський на своїй станиці у Facebook підтвердив, що сьогодні до нього прийшли з обшуками СБУ та НАБУ. Однак він заявив, що не отримував підозру, а інформація про це – фейк.

При цьому він підтвердив, що обшуки стосувалися справи щодо передачі «пального Курченка».

«Сьогодні зранку СБУ та НАБУ завітало з обшуком до мого помешкання. Справа щодо передачі «палива Курченка», а насправді палива кремлівської «Роснефт», державі - за часів мародерства Януковича цей олігарх наживися активами на сотні мільйонів доларів, в тому числі майже 100 тисячами тонн нафтопродуктів, які у 2014-ому році вдалося передати державним нафтовим операторам», – написав він.

Сергій Пашинський – колишній народний депутат, з березня по червень 2014 року тимчасово виконував обов'язки голови Адміністрації президента України.

Нагадаємо, у липні 2020 року співробітники ДБР вручили колишньому народному депутату Сергію Пашинському обвинувальний акт у справі про напад із застосуванням зброї.

У березні 2021 року суд виправдав Пашинського у справі про вогнепальне поранення місцевого жителя В'ячеслава Хімікуса.

САП попросила конфіскувати майно судді, який виправдав екснардепа Пашинського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: