У Києві уламки ракет впали у двох районах, є інформація про пожежу у житловому будинку

Читать на русском
У Києві пролунали сильні вибухи, спрацювала ППО. Уламки ракет впали у Подільському та Святошинському районах, є інформація про пожежу у житловому будинку.

У Києві зранку 29 грудня працюють сили протиповітряної оборони. Уламки збитих ракет впали у двох районах міста. За попередньою інформацією, є пожежа у багатоповерховому житловому будинку.

Про це повідомляє військова адміністрація.

«Зафіксовано падіння уламків також у Подільському та Святошинському районах столиці. Попередньо є загоряння у житловому багатоповерховому будинку. Інформація уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Мер Віталій Кличко уточнив, що у Подільському районі горить складське приміщення. За попередньою інформацією, є поранені.

Пізніше Кличко додав, що у столиці постраждали п'ятеро людей. Крім того, вибухом пошкоджена будівля станції метро «Лукʼянівська». Станція працює як укриття. Поїзди прослідують станцію без зупинки.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Вибухи, окрім Києва, були у Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі, а також в інших областях.

Вночі рф запустила по Україні дрони. У Львові та Одесі були прильоти, про постраждалих поки що інформації немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: