Естонія заборонила в'їзд російській співачці через підтримку путінської війни

Читать на русском
Відомій у росії співачці Клаві Коке заборонили в'їзд до Естонії до 18 травня 2027 року. Також скасувався її концерт.
Фото: rg.ru

Естонія заборонила в'їзд російській співачці Клавдії Високовій (Клава Кока). Її концерт у Таллінні скасували.

Про це повідомляє естонське видання limon.

Хто із представників російського шоу-бізнесу отримав підозру за злочини проти УкраїниЧичеріній, Баскову, Машкову, Міхалкову та деяким іншим представникам російського шоу-бізнесу повідомили про підозру за злочини проти України.

Як повідомляється, співачці Клаві Кокі заборонили в'їзд до Естонії до 18 травня 2027 року. Таке рішення було прийнято через явну прокремлівську позицію артистки та її підтримку війни рф проти України.

«Ми повторюємо те, що говорили раніше: організатори концертів не повинні запрошувати до Естонії артистів, які виступають із прокремлівськими тезами, оскільки їм заборонено тут виступати. Російські та білоруські діячі культури, які бажають виступити в Естонії, на сьогоднішній день не можуть отримати естонську візу», - заявив речник МВС Естонії Вейко Песур.

Він додав, що виступ Клави Коки «недоречний» через те, що вона не засудила російську агресію в Україні та перебуває на службі у російської пропаганди.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили підозру російському актору та депутату Держдуми Дмитру Пєвцову. У грудні прокурори направили до суду обвинувальний акт щодо російської співачки та пропагандистки Юлії Чичеріної, яка підтримує напад росії на Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: