Зрізала прапор України: російській співачці Чичеріній оголосили про підозру

Читать на русском
Російській співачці Юлії Чичеріній, яка зрізала прапор України у тимчасово окупованому Енергодарі, повідомили про підозру.

Правоохоронці оголосили підозру у зазіханні на територіальну цілісність України російській співачці Юлії Чичеріної.

Про це повідомляє пресслужба МВС у п'ятницю, 25 березня.

Баскова, Лободу, Лорак та інших: у Раді просять Зеленського позбавити 8 артистів почесних званьАні Лорак, Світлану Лободу, Миколу Баскова та ще п'ятьох артистів запропонували позбавити почесних звань в Україні.

Як розповіли силовики, шанувальниця «російського миру» вчинила наругу над державним прапором України та закликала до повалення конституційного ладу.

«Встановлено, що 21 березня 2022 року Чичеріна прибула в Енергодар і разом з окупантами зняла з даху будівлі мерії міста український прапор», - повідомили у МВС.

Співачки заочно оголошено підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого законами про посягання на територіальну цілісність та недоторканність України (ч. 3 ст. 110) та наругу над державними символами (ч. 1 ст. 338) ККУ.

Чичеріній загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією або без майна.

Підозрювану буде оголошено в міжнародний розшук, зараз вживаються заходи щодо накладення арешту на її активи, незалежно від того, де вони перебувають.

Зазначимо, кілька років тому Чичеріна отримала паспорт ДНР.

Нагадаємо, раніше в Україні склали список артистів, які хочуть позбавити почесних звань, отриманих в Україні. Російському співаку Миколі Баскову також оголосили підозру в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: