Окупанти внесли до списку «терористів та екстремістів» Буданова та двох командувачів ЗСУ

Читать на русском
Російська влада внесла трьох високопоставлених українських військових до так званого списку терористів та екстремістів.
Фото: armyinform.com.ua

Російська влада внесла трьох високопоставлених українських військових до так званого списку терористів та екстремістів.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

За їхніми даними, список, який веде Федеральна служба фінмоніторингу, поповнили начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, командувач ВМС України Олексій Неіжпапа та командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Відповідно до законодавства країни-окупанта, банки заморожують кошти включених до цього списку осіб та припиняють їх обслуговування.

Нагадаємо, у грудні російське міністерство внутрішніх справ оголосило Буданова у розшук. Після цього його вдруге заочно «заарештували» та звинуватили у причетності до понад 100 «терактів».

А навесні минулого року росіяни оголосили у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва, командувача Сухопутних військ Олександра Сирського, командувача ВМС Олексія Неїжпапу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: