Росія оголосила у розшук командувача ВМС України: у чому окупанти звинувачують Неїжпапу

Читать на русском
Стаття, яку нібито інкримінують Неіжпапі, передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі. Російське слідство вже подало клопотання про заочний арешт віце-адмірала.
Фото: navy.mil.gov.ua

Правоохоронні органи країни-окупанта оголосили у розшук командувача Військово-морських сил ЗСУ віце-адмірала Олексія Неїжпапу.

Про це у четвер, 27 квітня, повідомили пропагандистські ЗМІ.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

За даними російської сторони, Неїжпапа заочно звинувачується за ст. 317 Кримінального кодексу рф – «Зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу».

За цією статтею передбачено покарання «аж до довічного позбавлення волі».

Стверджується, що російське слідство навіть подало клопотання про заочний арешт командувача ВМС України. Відомо, що цю «справу» розглядатиме Хамовницький суд, розташований у Москві.

Нагадаємо, у п'ятницю, 21 квітня, суд Москви заочно заарештував керівника ГУР Кирила Буданова. Окупанти завели на розвідника справу про «тероризм».

Кирило Буданов відреагував на свій заочний арешт із гумором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: