Буданова знову «заарештували» в росії

Читать на русском
Слідчі органи рф звинувачують начальника ГУР України Кирила Буданова у терактах. Це вже другий його так званий арешт у росії.
ГУР МОУ

Російські слідчі вдруге заочно заарештували керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Його звинуватили у причетності до понад 100 «терактів».

Про це повідомили російські ЗМІ 25 грудня.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

«Слідчі органи росії звинувачують начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова в причетності до 104 терористичних актів. Про це нам повідомили у пресслужбі Басманного суду Москви», – пише російське видання ТАРС.

Йдеться про статті, які у жовтні перерахував Слідчий комітет рф, звинувачуючи Буданова в «причетності до атак безпілотниками».

Нагадаємо, це вже другий «заочний арешт» Буданова в росії. Так, у квітні 2023 року його заочно заарештував Лефортовський суд у справі про вибух на Кримському мосту. Тоді про арешт глави ГУР просила російська ФСБ. Буданов прокоментував свій «арешт».

14 грудня російське Міністерство внутрішніх справ оголосило Буданова у розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: