ВАКС знову продовжив обов'язки підозрюваному судді з Одещини

Читать на русском
Антикорупційний суд вкотре підтримав клопотання прокурора САП про продовження строку дії запобіжного заходу, обраного служителю Феміди.
фото: dumskaya.net

Вищий антикорупційний суд продовжив до 31 березня строк дії обов'язків, покладених на суддю Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва. НАБУ і САП підозрюють його в одержанні 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Таке рішення 30 січня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Раніше Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду визначила судді Комінтернівського райсуду Одещини Павлу Доброву запобіжний захід у вигляді застави. Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із Одеси без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов'язків.

«Клопотання - задовольнити. Продовжити до 31 березня 2024 року включно строк дії обов'язків, покладених на (Павла Доброва – ред.), ухвалою слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 2 жовтня 2023 року, у зв'язку із застосуванням щодо нього запобіжного заходу у вигляді застави», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали голову Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва, викритого напередодні на одержанні неправомірної вигоди у сумі майже 50 тисяч грн. За версією слідства, суддя за 1300 доларів обіцяв посприяти в ухваленні рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь громадянина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: